Konserter

Aktuellt

♫ Den 3 december 18.00 har vi gemensam konsert med Tina Ahlin och Bengan Jansson!


Två fina multimusiker med glimten i ögat har, genom sina tongångar hittat en gemensam nämnare. Nu bjuder de in er i publiken till en varm och rofylld julkonsert på Opalen - Rimbo Kulturscen.

Förutom de traditionella julsångerna som du inte vill vara utan, bjuds du som publik, även på insiktsfulla låtar från deras egna skattgömmor. Det blir fartfyllda dragspelssolon, jazziga munspelsinslag, härlig energifylld körsång och som givet, för dig som är publikbekant med Tina och Bengan, blir det ett muntert samspel med publik och kör.

Så det är med sann glädje vi bjuder in till denna alldeles speciella julkonsert på Opalen!

Foajén öppnar kl 18.00 med glöggservering och kaffe från Cafeét.

Föreställningen är i 2 set med paus och totala längden blir 1 tim 45 min -2 tim.


Här bokar du din biljett!


Framträdanden och bokning

Roslagens vokalensemble framträder i många olika sammanhang. Vid sidan av våra egna konserter anlitas vi regelbundet av kommun och föreningsliv för att underhålla på olika evenemang och jubileer. Vi har även glädjen att återkommande fått vara en del av Norrtäljes egen pampiga nyårsgala.


Roslagens Vokalensemble har stor bredd i både repertoar och utförande och vi är alltid öppna för att delta i olika arrangemang eller föreställningar.  Söker du underhållning till ditt event eller en erfaren kör till din konsert så kontakta oss gärna!

Konsertarkiv

17
16l
15